Kroatië accommodatie in Kroatië appartementen
We zijn al meer dan 18 jaar bij u!

Onze website VAKANTIESinKROATIË biedt u accommodatie zonder commissie en zonder tussenpersoon - zonder kosten voor derden, omdat u rechtstreeks contact heeft met de eigenaren van privéappartementen!

Reserveringen en contact?

RESERVERINGEN ZONDER TUSSENPERSONEN

GEEN COMMISSIE
VOOR TUSSENPERSONEN!

Wij geven informatie over privé accommodaties in Kroatië beschikbaar voor verhuur om u te helpen een weloverwogen keuze te maken, maar we verhuren de accommodatie niet zelf. Wij zijn geen tussenpersonen, omdat u de betaling en aankomst direct met de eigenaar dient te behandelen waardoor u onnodige communicatie en servicekosten bespaart.

Dus, blader door de aanbevolen huisvesting en selecteer er een aantal die u wilt. Nadat de accommodatie is gekozen, vult u dan het eenvoudige contactformulier aan het eind van accommodatie pagina en verzend het. Uw vraag wordt direct overgemaakt aan de eigenaar en zij zullen contact met u opnemen via e-mail of telefoon ingevuld op het contactformulier.
Als de termijn in de meeste gevallen vrij is, zal de appartementseigenaar een aanbetaling / aanbetaling van 10% tot 50% van de totale prijs van de accommodatie vragen om de reservering te bevestigen om ervoor te zorgen dat u aankomt of om te compenseren als u niet aankomt. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

In geval van taalproblemen tussen u en de huiseigenaar kunt u ons mailen op info@vakantiesinkroatie.nl en we zullen ons best doen om u te helpen.