Vakantie in Kroatië Croatia accommodation Kroatien Ferienwohnung Croazia appartamenti Chorwacja apartmanok Horvátország apartmanok Chorvátsko Chorvatsko ubytování Apartmaji Hrvaška Séjour Croatie voyage Apartmani Hrvatska smještaj Хорватия Отдых Croatia apartments

Helpen Kroatië accommodatie appartementen in Kroatië

Kroatië accommodatieKroatië appartementen
Reserveringen en contact?

RESERVERINGEN ZONDER TUSSENPERSONEN

GEEN COMMISSIE
VOOR TUSSENPERSONEN!

Wij geven informatie over privé accommodaties in Kroatië beschikbaar voor verhuur om u te helpen een weloverwogen keuze te maken, maar we verhuren de accommodatie niet zelf. Wij zijn geen tussenpersonen, omdat u de betaling en aankomst direct met de eigenaar dient te behandelen waardoor u onnodige communicatie en servicekosten bespaart.

Dus, blader door de aanbevolen huisvesting en selecteer er een aantal die u wilt. Nadat de accommodatie is gekozen, vult u dan het eenvoudige contactformulier aan het eind van accommodatie pagina en verzend het. Uw vraag wordt direct overgemaakt aan de eigenaar en zij zullen contact met u opnemen via e-mail of telefoon ingevuld op het contactformulier.

In geval van taalproblemen tussen u en de huiseigenaar kunt u ons mailen op info@vakantiesinkroatie.nl en we zullen ons best doen om u te helpen.